Nu kör vi flera uppdrag på en och samma gång. Jag glömde uppdatera igår så här kommer tisdagens och det för igår.

IMG_0091 Tisdagens uppdrag  var “någonting mysigt”. Det här stället brukar vara mysigt. (När det inte ligger en dm snö på allting vill säga) Lagom långt inne i skogen. Mjuk mossa. Skugga på varma dagar och helt perfekt för att fika på. Bortsett från miljoner knott som brukar förpesta somrarna men dagtid brukar det går bra i alla fall. Dessutom ligger det typ fem meter från bilparkeringen här uppe.
IMG_0096
Och sen till gårdagens utmaning. En nummerskylt. Och här är den. Jag hade tänkt hitta en riktigt gammal nummerskylt. Ni vet, en sån där med en enda bokstav först och sen siffror. Jag tror sambons gamla monark har en sån. Men jag vet inte vart han har gömt den. Lika bra det kanske. Det är för mycket snö för att pulsa runt och leta i uthus.

Det blev en promenad i alla fall och vi hade sån tur att solen passade på att skina under tiden vi var ute så det var riktigt skön vårvärme. Nu är det bara att hoppas att snöeländet smälter bort så man kan känna att våren är på väg på allvar.

IMG_0085                IMG_0098
Såhär ser det ut här uppe. Det är så mycket snö att det inte är klokt. Nu ska eländet förhoppningsvis töa bort..men de hotar med mer på lördag. Skit också.

//Jinx


Leave a Reply

Använder Blogger.