Vi kom hem sent från farmor och jag hade inte alls tänkt gå någonstans. Men så blev jag faktiskt sugen. Någon sorts motreaktion mot allt det där med godis och mat kanske. Så jag och vovven tog en lite längre promenad än vad vi gjort på sistone och knatade uppför Finn-Pers backe. Där uppe börjar utsikten på att växa igen. Träden nedanför är så höga att man snart inte ser någonstans. Jag ser längre ifrån vardagsrummet..och då behöver jag inte gå ut. Ler med tungan ute
IMG_0040
Men. Dagens utmaning var: “Någonting färgglatt”. Nu var det dåligt med färgglada saker på min promenadväg men…jag hittade en tussilago i alla fall. Den är väl i alla fall lite färgglad, jag menar…allt är väl relativt? Sen var jag tvungen att ta en bild på ett urgammalt äppelträd som växer högst uppe på Finn-Pers. Det är så otroligt fint. Jag tycker alltid träd är imponerande men vissa verkar nästan ha en egen själ. Tänk om det kunde berätta vad som hänt där uppe.

IMG_0041


One Comment

  1. Åh vad härligt! Och åh vilket vackert träd. Jag har faktiskt inte sett någon tussilago själv ännu. Eller jag har kanske anat något när jag åkt buss men inte mer än så. Och den var verkligen påskig och färgglad. Vackra bilder. Det låter härligt att se den där utsikten också.

    SvaraRadera

Använder Blogger.