Okej. Jag är inte kry. Jag har faktiskt inte varit ute alls idag på grund av äckligt kallt väder och en hosta som snart tar livet av mig. (Ja, ja, det var lite överdrivet men det är så det känns). Vi har städat här inne istället. Det behövdes. Ingen har orkat städa sen vi blev sjuka allihop så det blir skräpigt och rörigt. 
Men! Igår var vi faktiskt ute en liten sväng allihop och fick lite frisk luft. Så, gårdagens utmaning klarades av på alldeles ärligt sätt dessutom.
Utmaningen var att fota en byggnad. Så…jag fotade två. Blinkar

IMG_0036           IMG_0037

..och sen var det dagens uppdrag. Att fotografera någonting märkligt ute. Nu, som sagt, har jag inte varit ute alls idag. Vill inte dra på mig någon lunginflammation. Men jag fuskar och lägger upp en annan märklig bild från hösten 2009.

Elin 045

Vet inte vad det heter men den är enorm.

I övrigt har jag äntligen gjort klart layouten till Bygdegillets nya hemsida. Förhoppningsvis kan jag börja fylla på med info snart så den kan gå live på riktigt. Om någon är sugen att kolla så kan ni gå in på www.houseofjinx.se

Tack för idag och glad påsk!
//Jinx


One Comment

  1. Åh vilka fina hus du hittade! Jag längtar till dalarna nu! Och starkt av dig att fixa att gå ut trotts allt som händer, sjukdom för hela familjen och så. Du är stark! Kram!

    SvaraRadera

Använder Blogger.