Jag minns när jag skulle få mitt första lilla troll. Då hade jag stenkoll på vilken vecka och vilken dag jag var i. Nu vet jag att det är 16 dagar till beräknat datum bara för att jag råkade räkna ut det för någon timme sen. Annars har jag inte haft någon koll. Ibland överfalls man av känslan att; Oj, jag ska snart ha barn igen! Vart tog tiden vägen egentligen? Det borde ha varit nio månader som förra gången var olidligt långa. Nu har de bara rasat förbi.

Å andra sidan ska jag väl inte klaga. Jag känner mig på sätt och vis bättre än vad jag gjorde förra gången. Jag är visserligen oändligt mycket tröttare…men jag är inte extremt svullen (än) och jag har fortfarande känsel i fingrarna. Blodtrycket ligger bra den här gången och har inte skenat åt något håll.

Dessutom är det vår! Så underbart med värme. På bara en vecka har snön smält bort här hemma och äntligen kan man röra sig ute utan att behöva vara på vägen. Krokusarna blommar i södersluttningar och vi hörde pärlugglan i kväll. Kan det bli bättre!


Leave a Reply

Använder Blogger.