Sådär så är bloggen ordnad för hösten. En ny bakgrund som såg riktigt höstruskig ut. Nästan som utanför fönstret här hemma.

För nu har hösten kommit med besked. Det finns inte ett löv kvar på lönnen och alla fina färger har försvunnit. Det enda som återstår nu är att invänta vintern.

Jag har alltid tyckt om hösten. Det är på något sätt min årstid. Vackert, lagom varmt och kan bjuda på flera fina dagar som man kan njuta av på ett annat sätt än på sommaren när man nära nog håller på att kvävas av värmen.

Här går allt sin gilla gång. Vovven växer och börjar bli så "vuxen" att man blir rent chockad. Det har ändå bara gått lite mer än två veckor sen han kom hem hit och det är redan stor skillnad.

Lilltrollet har gått sina första steg i måndags och igår. Bara några få stapplande steg men vi väntar med spänning på att få se henne ta sig runt på egna fötter. Det skulle underlätta enormt om hon tog sig fram själv om så bara lite, lite.

Själv har jag börjat planera så lätt inför min födelsedag. Det blir inget märkvärdigt. Tänkte bjuda några vänner på mat någon helg när det passar oss alla. Jag är faktiskt nästan tacksam över att jag av naturliga skäl inte kan ha något röjarkalas. Bebis i magen är en lysande ursäkt. ;)

Tror det får bli allt för ikväll.
God natt alla! / Jinx


Leave a Reply

Använder Blogger.