Jaha, så var det höst igen då..och väldigt länge sen jag uppdaterade bloggen dessutom. (Skäms lite…faktiskt)

Men här är det rätt lugnt och stilla numer. Lilltrollet växer så det knakar och fortsätter att charma omvärlden som aldrig förr. Jag kan knappt tro att vi har haft sån tur att få en så snäll busunge. Visserligen har hon ett jäkla humör och det där med att somna är inte hennes grej. (Men när hon väl sover då sover hon både länge och väl!) Och alldeles snart fyller hon ett år. Vi räknar ner och jag tror jag har hittat på någon sorts tårta som ska smaka bra. Rårörda jordgubbar och chokladpudding inuti gräddtårta låter väl bra eller är det någon som har något annat bra och barnvänligt förslag?

Vi har bokat hotell i Tällberg också. Första helgen i oktober lämnar vi lilltrollet hos farfar och A-L och åker dit för att fira att vi ska bli en till i familjen.

…och nu när jag har väckt nyfikenhet så. Jo, vi ska bli en till. Lilltrollet ska få en bror eller syster i April nästa år! (Sorry Säfsgårdstjejer jag kommer inte tillbaka nästa år som det ser ut. :( Men jag ska komma och hälsa på både med nuvarande lilltroll och med nästa.)

Nu får det räcka med uppdatering för den här gången. Godnatt och sov så gott alla!


/Jinx


One Comment

Använder Blogger.