Fy vilket oväder! Jag har inte varit med om dess like på väldigt länge. Här uppe på berget blåser det storm och snön har vräkt ner. Nu har det dock slutat och vinden mojnat. Vilken lycka.

Jag och lilltjejen har varit på föräldragrupp idag och lärt oss lite mer babymassage. Magmassagen är riktigt krånglig. Jag har inte motorik för att klara av det. :P Men lilltjejen gillar det och tycks tycka det är roligt att ligga och kika på de andra bebisarna. De börjar bli riktigt stora allihop nu.

Men att komma iväg var förstås inte utan problem. Passateländet som redan retat mig till vansinne kom inte ut från uppfarten utan körde fast. Hur jag än gjorde…Huyndaien har fortfarande inget batteri…så det blev Toyotan. Den gamla skorven från –87 knallar snällt på utan problem. Den startade till och med utan protester även om den hostade lite först.

Här hemma börjar vintern på att ta knäcken på oss. Framför allt katten som knappt varit utanför dörren på flera veckor. Hon håller på att riva huset för oss. Klöser på allt, försöker stjäla mat från alla håll och kanter och springer runt som en galning. Måtte det bli töväder snart så hon vill vara ute…

Men jag tror det var allt för idag. Godnatt på er!

/Jinx


Leave a Reply

Använder Blogger.