Loggade in på kursen för webdesign för första gången idag. Ja...vad kan man säga. Vilken katastrof till hemsida! Bilder saknas och strukturen är helkonstig. Man blir skeptisk för mindre...men, men. Nu är jag i alla fall registrerad och klar så det är väl bara att ta itu med första uppgiften.


Lilltjejen fick ett bad idag trots förkylning. Den där envisa snuvan verkar verkligen inte vilja gå över. Hon är så tät i näsan. På dagarna går det hyfsat men så fort vi ska sova är det kört. Då blir hon jättetät och vaknar och skriker.
Måste ju skicka med en bild på sötnosen i badet. Hon är en riktig liten vattenälskare precis som mamma, som tur är. Men det ska vara varmt. Fingervarmt som de rekommenderade på BB får henne bara att frysa och skrika i högan sky. När det är hyfsat varmt trivs hon som fisken i vattnet.

Jag håller tummarna för att hon ska bli frisk snart för det här med förkylningen gör mig alldeles slut. Hon sover kanske en timme i stöten och vaknar och skriker dess emellan så att inbilla sig att man ska få någonting gjort det kan man bara drömma om. Samtidigt som hon är jobbig tycker man synd om henne. Det ÄR inte roligt att vara förkyld och hon kan ju inte hjälpa att hon mår dåligt stackaren. Det är bara att hoppas att det snart går över och att det där killandet i halsen på mig bara är inbillning.

I morgon dyker jag upp med några kommentarer om spelet Fable II även om jag inte haft tid att spela så mycket som jag önskat när lilltjejen varit sjuk.

God natt!


Leave a Reply

Använder Blogger.