Kallt, kallt, kallt. Neråt –20 även här uppe på berget. Det är svinaktigt kallt måste jag säga. Men ingen vind. Antagligen är det därför kylan är så envis. Vinden gör det varmare på nåt vis, även om det knappast känns så. :P


Vi har äntligen hämtat oss från förkylning. Först sambon, sen lilltjejen (som höll på att skrämma livet ur mig) och sen jag sist. Men nu är vi bättre och det ska väl bli ordning på saker och ting hoppas jag.


Såg att jag lovat en recension av Howls moving castle/ Det vandrande slottet. Det kommer den här veckan. Lovar! Scouts honor!


Vad gäller WoW har det blivit lite klent på den fronten också. Men det får jag skylla på att jag fått hem nya datorn. Jag tar fart igen så snart jag lagt in allt och patchat klart. Det lär väl ta…ett dygn eller så.


Men jag har hittat annat att roa mig med. Med lite större RAM och enormt mycket snabbare processor kan jag äntligen spela Left4dead. Farligt roligt! Att man sen kan prata medan man spelar, via nätet, är än roligare. Ja, jisses! Jag skulle kunna sitta hela nätterna.

Elin 001
 
Tittade på bilder av lillan för en stund sen. Det är helt otroligt vad hon växt på bara 4 månader. Titta här ska ni få se. Först en bild från när hon är ca 1 vecka. Och så…här kommer en från för några dagar sen.
 
Elin 146 Hon börjar bli stor gullungen. :)
 
Godnatt på er!
 
/Jinx


One Comment

  1. Helena och Martin1 februari 2010 10:02

    Oj vad hon har blivit stor :)

    Vad gör du på torsdag? Kanske vill komma ner på en fika??

    SvaraRadera

Använder Blogger.