Jättehungrig!

Sambon och jag har bestämt att vi ska försöka äta lite nyttigt och gå ner några välbehövliga kilon så idag är första dagen...Tyvärr är min mage inte helt övertygad för jag är vansinnigt hungrig trots att vi ätit det vi "får" äta idag. Nu är det visserligen så att vi inte tänkte hålla så jättehårt på det såhär före jul. (Det går ändå åt skogen såhär års så varför inte bara räkna med det från början? ;) ) Enda trösten, om man kan kalla det för nåt sånt, är att sambon är lika hungrig. :P

Lilltjejen har somnat av, redan. Tänk om man kunde somna sådär lätt. Hon har varit rätt gnällig och missnöjd idag. Vet inte riktigt vad som felat. Kanske har hon varit trött eller haft ont eller nåt för nu sover hon i alla fall som en stock. Man ska ju inte klaga när man har en bebis som sover så gott som hela nätterna.

Hittade en ny widget på Facebook idag, Funny Photos. Helt underbart roligt. Jag hade kunnat sysselsätta mig i timmar men hann naturligtvis inte. Här är i alla fall några exempel på bilder som man kunde göra. Tjusigt va?
Det var nog allt för dagen tror jag.
God natt och sov så gott i decembermörkret!


Leave a Reply

Använder Blogger.