Det här var en jobbig dag. Jag har inte varit hemma många timmar men som tur är verkar lilltjejen inte särskilt påverkad av att vi varit ute och åkt.

Det började redan i morse när vi åkte med mamma in till stan. Visserligen var vi där igår också men det är på sätt och vis skönt att göra någonting annat än att bara sitta hemma. Framför allt när vädret är som det är. Det är ju knappast promenadväder ute och allt grått gör en bara sömnig.


Så, när vi väl kom hem så var det bara att kasta i sig mat och sen åka vidare för att titta på en bil i kolmörker och stormblåst. Det blev bilköp från Närsen av alla ställen. Jag har inte varit i Närsen på åratal men jag måste säga att det var sig tämligen likt. På vägen hem stannade vi till hos min mormor. Där har jag inte heller varit på väldigt länge. Det är synd. Mormor är visserligen ung för att vara gammelmormor som hon är numer (två gånger om dessutom) men man vet aldrig hur länge man får ha sina nära och kära kvar.


Men en varning till er som ger er ut på äventyr i riktning mot hjärtat av Dalarna: ta med tabletter mot halsbränna. Varenda människa ni hälsar på bjuder på kaffe. :P Trevligt tycker vi som är sällskapliga av oss men jag misstänker att en och annan stadsbo höjer på ögonbrynen.


Nåja. Det var allt för ikväll. Godnatt, godnatt.


Leave a Reply

Använder Blogger.