En väldigt jobbig dag är äntligen slut och det drar ihop sig till att krypa i säng igen. Varför jobbig. Svaret står väl egentligen att finna i gårdagen. Lilltjejen blir alltid jobbig när det varit mycket dagen innan. Det är precis som om hon inte orkar med sig själv dagen efter på något vis. Så hon har ömsom gnällt och ömsom skrikit hela dagen. Hon ville knappt ens sova middag utan helst bara ligga vid bröstet och snusa.

Vi hade Klas, Helena och lilla Martin här ikväll. Jättetrevligt. Vi provsmakade årets glögg från Blossa. Lingonglögg. Jag tyckte i alla fall att den var riktigt god. Inte sådär jobbigt sötsliskig som vanlig glögg kan vara utan nästan lite sur i smaken. Den andra sorten vi provade var Blossas Apelsinglögg som luktade rent bedrövligt. Som varm apelsinjuice ungefär. Men den var rätt hyfsad även om jag persoligen hellre drack lingonglöggen. Den ska jag nog köpa igen.

Jag hoppas verkligen att Klas och Helena väljer att flytta upp hit. De verkade i alla fall intresserade och har tittat på hus och vart på tomten det ska stå. Det vore roligt med fler boende i byn. Och så någon i Lilltrollets ålder också.

Nåja. Lillan och sambon sover och nu börjar det bli dags för mig att krypa i säng också.
Godnatt och sov så gott när ni väl väljer att krypa i säng!


Leave a Reply

Använder Blogger.